Detin un case cs ce a ramas blocat pe N
-
Gheorghevici Ionut
Detin un case cs ce a ramas blocat pe N
Am un case cs 110 ce aramas pe N si nu ia comanda
Buna ziua am un case cs 110 nu arata nici un cod dar nu ese de pe N care ar fi problema
-
Prime Machinery
Re: Detin un case cs ce a ramas blocat pe N
Salut,
Levier de la coloana de directie inainte inapoi trebuie verificat cu multimetru daca da semnal inainte inapoi. Verifica si cablajul pe coloana de directie sa nu il ai rupt.
Pe mansa din dreapta ai butoane de inainte inapoi ? trebuie verificate cu multimetru daca inchid sau nu .(mai putin probabil)
La pedala de ambreaj ai un switch cu bila, daca e ramas blocat pe deschis calculatorul de transmisie iti vede pedala de ambreaj apasata si nu pleaca de pe loc. E o mufa cu 2 pini. Am atasat poza cum arata. (cel mai probabil)
Bine ai venit in comunitate !
Feedback-ul tau ne ajuta sa ne dezvoltam.
Mult succes!!
Levier de la coloana de directie inainte inapoi trebuie verificat cu multimetru daca da semnal inainte inapoi. Verifica si cablajul pe coloana de directie sa nu il ai rupt.
Pe mansa din dreapta ai butoane de inainte inapoi ? trebuie verificate cu multimetru daca inchid sau nu .(mai putin probabil)
La pedala de ambreaj ai un switch cu bila, daca e ramas blocat pe deschis calculatorul de transmisie iti vede pedala de ambreaj apasata si nu pleaca de pe loc. E o mufa cu 2 pini. Am atasat poza cum arata. (cel mai probabil)
Bine ai venit in comunitate !
Feedback-ul tau ne ajuta sa ne dezvoltam.
Mult succes!!
- Fişiere ataşate
-
- Switch bila.png (209 KiB) Vizualizat de 1171 ori
-
- CS110- levier.png (34.14 KiB) Vizualizat de 1171 ori
-
- CS110 levier inainte.png (69.67 KiB) Vizualizat de 1171 ori
-
Gheorghevici Ionut
Incerc si variantele mentionate si va spun cum decurg
Buna ziua am un case cs 110 nu arata nici un cod dar nu ese de pe N care ar fi problema
-
Gheorghevici Ionut
Am rezolvat problema senzoru de la scaun
Açieeed! style by